Mesaj de eroare

Notice: Undefined index: field_best_features în include() (linia 29 din /home/marmura/twins-apartments.ro/sites/all/themes/md_hillter/templates/bean/bean--our-best--default.tpl.php).
Profită de avantajele rezervărilor directe!

Profită de avantajele rezervărilor directe!

Te invităm să faci rezervarea direct pe site, prin email sau prin telefon direct pentru a beneficia de cele mai bune tarife disponibile pentru oricare din apartamente. În plus, nu plătiți taxe sau comisioane de rezervare, puteți anula rezervarea cu 24 de ore înainte de check-in și multe alte beneficii!

Fie ca esti alaturi de noi pentru afaceri sau de placere sau poate un pic din fiecare, ne-am proiectat apartamentele cu facilitati de care sa te bucuri din plin. In plus, iti punem la dispozitie o gama variata de servicii hoteliere personalizate pentru a avea un sejur cat mai placut.

Speram sa te incante sederea la Twins Apartments, sa ne recomanzi prietenilor si celor apropiati din familie, ca mai apoi sa gasesti locatia noastra asa cum o fac tot mai multi oaspeti ai nostri, ca o casa departe de casa.

Detalii
Our best

Our best

Situat convenabil la 7 minute de centrul orașului și la 7 minute de Gara Brașov, TWINS Apartments vă oferă cazare de 4 stele în apartamente de lux, combinând toate avantajele unui hotel cu intimitatea și confortul unei locuințe proprii.

Apartamentele din locatia noastra va ofera cazare la o capacitate de 24 de locuri, in cele sase apartamente de lux (dispuse cate doua pe fiecare etaj al cladirii), mobilate elegant, formate din camere spatioase compartimentate in living si dormitor matrimonial, fiecare avand bucatarie complet utilata cu toate electrocasnicele necesare, baie si balcon propriu.

Gama de servicii la dispozitia turistilor garanteaza calitate si promptitudine.

  Cartea oaspetilor

  Citeste mai mult ...

  Apartamentul spațios,curățenie, personal amabil! Conexiunea wi fi excelenta! Curtea din incinta locației binevenită întrucât am fost însoțiți de un patruped. Structură bine amplasată la puțin de mers cu mașina față de centrul orașului !

  IuliaRomania

  + Personalul a fost foarte dragut cu noi, dar si cu animalutul nostru de companie. + Atat noi, cat si animalutul nostru de companie, ne-am simtit ca acasa. + Magazine, farmacii si o cafenea foarte aproape de cazare. + Foarte curat si dotat cu toate lucrurile de care aveam nevoie pentru o sedere de cateva zile. + Cu siguranta vom alege sa ne cazam tot aici la o viitoare vizita in Brasov :)

  IoanaRomania

  Apartament frumos, curat, confortabil și foarte bine echipat. Dar, mai presus de toate, Lili !! Lili ne-a primit foarte frumos, foarte profesionista și dispusa să ajute. Vă mulțumesc Lili pentru tot.

  MichaelIsrael

  Hotelul ofera o atmosferă liniștită, eleganta și discreta, personal amabil, curatenie, comfort, siguranta (parcare privata in curte), aproape de centrul vechi (la 3 minute cu masina)! Am toate motivele să ma întorc in acest loc special, data viitoare când călătoresc spre Brașov.

  IrinaRomania

  A cute fantastic place that we suggest for everybody. The hotel is wonderful. It's on a quiet street, so perfect to relax. All conditions and service-they get the highest possible grade from us. Everything that you could need is in here. The staff are very kind, polite and sweet Roumanian people. P.S. Even the mat is comfortable in case you have back and waist problems. Perfekt breakfast ;)

  IvanBulgaria

  The apartament is huge and very well decorated. Makes you feel completly at home. It has everything you need! All details were paid attention to make you feel good. I loved the kindness of Andrej who was very helpfull and suggested us the best restaurants and places to visit. We highly recommend this amazing apartament in Brasov.

  CatarinaPortugalia

  Everything was great. Apartment is really wonderful - clean, big, equipped with all needed tableware. It's situated near historical centre, so it's easily achievable. But what I liked most is personnel - wery friendly, nice and ready to help. Thank you!

  KaterynaUcraina