De ce apartament si nu hotel

De ce apartament si nu hotel
Sep

De ce apartament si nu hotel

In momentul in care planifici o calatorie intr-un oras turistic cum este Brasovul, oportunitatile de cazare sunt foarte multe si diferite iar decizia pare greu de luat. Pentru rezolvarea unei astfel de dileme ne-am pus pe treaba si am facut o lista de motive pentru care aparthotelul nostru este alegerea cea mai buna.

Costuri si eficienta

Ne-am oprit mai intai la aspectul financiar pentru ca de multe ori acesta este decisiv. Un apartament devine mai rentabil decat un hotel mai ales atunci cand este vorba de calatorii in grup. Fie ca este vorba de familia ta, de prietenii sau de colegii de birou, o sedere extinsa intr-un apartament incapator, cu mai multe camere, inseamna costuri mai scazute pentru fiecare persoana in parte. In plus, te bucuri de o bucatarie perfect utilata care sa-ti permita sa-ti faci rezerve economice de alimente pe care sa le gatesti cand doresti, evitand situatia de a fi nevoit sa iesi in oras la fiecare masa. La aceste economii se adauga si baia utilata cu o masina de spalat, excluzand nevoia unui serviciu de curatatorie contra cost.

Confort si intimitate

La Vila Twins va oferim serviciul de curatenie, mic dejun la cerere, wi-fi, discounturi la parteneri (taxi, servicii medicale, spa etc) si alte astfel de facilitati fara a-ti deranja intimitatea. In apartament poti avea parte de o sedere discreta in care sa ai parte de sentimentul de ‘acasa’- un frigider pe care sa-l umpli cu alimentele tale preferate, o cafea pe care ti-o poti face singur la orice ora din zi, o gustare fara pretentii sau o ciorba ca la mama acasa, un pahar de vin pe terasa, un bol de inghetata pe canapea in fata televizorului. Daca esti in vacanta cu familia, copiii se pot culca devreme, iar tu te poti relaxa in continuare in living-ul spatios la un film bun, o carte sau o cina romantica. Daca esti intr-o calatorie de afaceri, e o diferenta considerabila sa-ti poti invita partenerii la o discutie in livingul apartamentului tau si nu intr-o camera de hotel.

Astfel ca din punct de vedere al spatiului, costurilor, confortului si intimitatii, regimul oferit de apartamentele Vilei Twins ies mereu in fruntea listei. Daca aveti nevoie si de alte motive, va asteptam sa ne contactati si sa ne provocati cu cat mai multe intrebari si cerinte. Suntem aici pentru a raspunde/ a le indeplini pe toate.